Producten


Hieronder staan een aantal van de producten die De Rotterdamse School voor Talentontwikkeling eerder al heeft ontwikkeld. Deze kunnen direct worden toegepast voor uw leertraject, of elementen ervan kunnen gebruikt worden voor de samenstelling van uw eigen leertraject. 

JG Nieuwboommodel

Een model dat inzicht verschaft in de mate van assertiviteit, gemeten naar drie niveaus: assertiviteit ten opzichte van ondergeschikten, nevengeschikten en bovengeschikten. Erg handig voor (beginnende) leidinggevenden. Hoe transporteer je je kwaliteit van assertiviteit van het gebied waar je dat het sterkst hebt ontwikkeld, naar het niveau waar verdere ontwikkeling wenselijk is?

Talentprofiel

Een verrassend nieuwe vorm van assessment. Dit  intensieve assessment meet niet hoe geschikt een persoon voor een functie is, maar hoe een functie geschikt kan worden gemaakt om de talenten van een persoon optimaal te kunnen benutten. Na een aantal testen en een diepgravend interview heeft u een overzicht van al uw sterke punten.

Talent Party

Met zes tot acht mensen verkent u elkaars talenten en heeft u aan het eind van een dag een Talentprofiel van iedere deelnemer. Kan aan huis worden afgenomen, waarbij de gastheer/gastvrouw kosteloos kan deelnemen.

Team  Talent

Een training van een dagdeel, gevolgd door twee intervisiesessies, waarbij teams inzicht krijgen in hun eigen en elkaars talenten en hoe ze deze optimaal kunnen gebruiken.

Verzoekverwerking voor frontoffices

Hoe ga je op een prettige en effectieve manier om met alle verzoeken die de hele dag door op je afkomen? Hoe zeg je ‘nee’, wanneer mag je ‘nee’ zeggen en hoe ga je om met lastige klanten terwijl je klantgericht blijft? Een dagdeel training gevolgd door twee intervisiesessies. 

Effectieve Communicatie voor en door Teams

‘Iedereen kan iets anders niet’, zeggen managers soms, wanneer ze nadenken over een training effectiever communiceren. Je kunt het ook omdraaien: Iedereen kan iets wel! Teamleden trainen elkaar in communicatie, op het gebied waar zij zelf sterk in zijn. Leren van elkaar in ultieme vorm. De Rotterdamse School begeleidt de teamleden in het voorbereiden van hun trainingen. Aan te vullen met intervisiesessies. Traject kan verschillen van drie maanden tot twee jaar.